צילום, אוכל ומה שביניהם

שטרויזל תפוחי עץ

עוגות תפוחים לא היו הדבר המועדף עלי בתור ילדה, אבל בשנים האחרונות גיליתי עד כמה הדבר הזה ט-ע-י-ם!!

אני מביאה כאן מתכון לשטרויזל תפוחי עץ בהשראת מיכל אנסקי. שיניתי קצת כמויות והורדתי תוספות ואני מבטיחה לכם שמדובר בחטיף פריך ומתוק בכלום עבודה.

אזהרה – זה נורא נורא נורא ממכר!!!

מרכיבים:

8 תפוחי עץ גרנד סמיט

6 כפות + 1/2 כוס סוכר

300 גר' קמח לבן

300 גר' חמאה קרה

אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים, מחרצנים וחותכים לשמיניות.
מסדרים את התפוחים בתבנית ומפזרים 1/2 כוס סוכר מעל.
במעבד מזון מעבדים יחד 300 גר' חמאה, 300 גר' קמח ו-6 כפות סוכר עד לקבלת פירורי בצק (לעצור בשלב הפירורים במעבד המזון, כדי שהבצק לא יהפוך לגושי).
מפזרים את פירורי הבצק מעל התפוחים.
אופים ב-175 מעלות עד שמזהיב והתפוחים נמסים כ-50-55 דקות.
מגישים חם מהתנור.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.