כריך חביתה משודרג

אני אוהבת סנדוויצ'ים. מושקעים כאלו. עם כל מיני ירקות בפנים.
זה הולך נהדר עם שני צמחוני 🙂 ובכלל… כשלא מתחשק לבשל או לאכול משהו כבד יותר מידי.
אנחנו אלופי הכריכים… בבגט, לחמניה, ג'בטה, לחם טרי עם חביתה, גבינת שמנת, סלמון, אנשובי, טונה, גואקמולי, רצועות פלפלים, עלי ארוגולה, עגבניות שרי ועוד כהנה וכהנה…
ובשביל ההשראה, תמונות מהיצירה האחרונה – לחמניה, חביתה עם פסטרמה בעשיה ביתית, גבינת גלבוע, קוטג' וטיפונת סחוג, ממרח גואקמולי ורצועות פלפלים 🙂

ערך זה פורסם ב-2 בדצמבר 2012 מאת lensandfood. הוא תויק תחת מנות ראשונות וארוחות קלות ותויג ב- אבוקדו, אנשובי, ארוחת בוקר, ארוחת ערב, בגט, ביצה, ג'בטה, גבינת גלבוע, גבינת שמנת, גואקמולה, גואקמולי, חביתה, חביתה עם פסטרמה בעשיה ביתית, טונה, כריך, כריך חביתה, כריך חביתה משודרג, כריך מושקע, לחם טרי עם חביתה, לחמניה, ממרח אבוקדו, ממרח גואקמולי ורצועות פלפלים, משודרג, סחוג, סלמון, סנדוויץ', סנדוויץ' מושקע, סנדוויצ'ים, עגבניות שרי, עלי ארוגולה, פלפל, פלפלים, קוטג', קוטג' וטיפונת סחוג, רצועות פלפל, רצועות פלפלים.
יאמי. מתה על סנדוויצ'ים מושקעים אפילו שבדרך כלל אין לי סבלנות להכינם. הבעיה עם חביתה היא שחייבים לאכול את הסנדוויץ' ישר אחרי ולא לקחת אותו להמשך היום כי אז זה קר ולא טעים. אני בעד סנדוויץ' פנקייק.
10 במרץ 2013 בשעה 11:46
הי שרוני,
אם כבר פנקייק, אז אולי גביניות 🙂 ?
שיהיה לך שבוע נהדר…
גלית
10 במרץ 2013 בשעה 12:00