צילום, אוכל ומה שביניהם

כריך חביתה משודרג

IMG_3284_s

אני אוהבת סנדוויצ'ים. מושקעים כאלו. עם כל מיני ירקות בפנים.

זה הולך נהדר עם שני צמחוני 🙂 ובכלל… כשלא מתחשק לבשל או לאכול משהו כבד יותר מידי.

אנחנו אלופי הכריכים… בבגט, לחמניה, ג'בטה, לחם טרי עם חביתה, גבינת שמנת, סלמון, אנשובי, טונה, גואקמולי, רצועות פלפלים, עלי ארוגולה, עגבניות שרי ועוד כהנה וכהנה…

ובשביל ההשראה, תמונות מהיצירה האחרונה – לחמניה, חביתה עם פסטרמה בעשיה ביתית, גבינת גלבוע, קוטג' וטיפונת סחוג, ממרח גואקמולי ורצועות פלפלים 🙂

IMG_3286_s

2 תגובות

  1. יאמי. מתה על סנדוויצ'ים מושקעים אפילו שבדרך כלל אין לי סבלנות להכינם. הבעיה עם חביתה היא שחייבים לאכול את הסנדוויץ' ישר אחרי ולא לקחת אותו להמשך היום כי אז זה קר ולא טעים. אני בעד סנדוויץ' פנקייק.

    10 במרץ 2013 בשעה 11:46

    • lensandfood

      הי שרוני,
      אם כבר פנקייק, אז אולי גביניות 🙂 ?
      שיהיה לך שבוע נהדר…
      גלית

      10 במרץ 2013 בשעה 12:00

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.