צילום, אוכל ומה שביניהם

סופלה שוקולד

IMG_2572_s

בפוסט הקודם נתתי מתכון לגלידה, שהולכת מצוין עם סופלה שוקולד…

עכשיו הגיע הזמן למתכון לסופלה 🙂

הסופלה הזה נחשב אצלנו ל"סופלה יומולדת".

כששואלים את הילדים איזו עוגה הם רוצים ליום ההולדת שלהם, הם לא יגידו עוגת שוקולד או עוגת ביסקוויטים. זה תמיד יהיה סופלה שוקולד עם גלידה.

ובצדק…

הדבר הזה מושחת ברמות שלא יתוארו והוא מתוק מתוק מתוק מתוק.

המתכון קליל. הילדים שלנו מכינים אותו לבד. וזה מצחיק, כי ב"מאסטר שף" למשל, זה נחשב למאפה מאוד מדויק שמאוד קשה להכינו.

מומלץ במיוחד לסופי שבוע קרירים. מאוד מחמם את הלב!

IMG_2571_s

מרכיבים (ל-4 מנות אישיות):

2 חבילות גדולות שוקולד מריר

100 גר' חמאה (חבילה קטנה)

3 ביצים

4 כפות קמח

חצי כוס סוכר                                                

 

אופן ההכנה:

להקציף במיקסר – חצי כוס סוכר, 3 ביצים ו-4 כפות קמח.

לבשל את השוקולד והחמאה על אש קטנה.

לערבב הכל יחד.

לשים בתבניות קטנות, 20 דקות בתנור על חום בינוני.

להגיש עם גלידה.

IMG_2574_s

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s