צילום, אוכל ומה שביניהם

נודלס עם עוף ופלפלים ברוטב צ'ילי ושומשום

IMG_4923_s

מה בקופסה ?

נודלס עם עוף ופלפלים ברוטב צ'ילי ושומשום

 

המרכיבים:

1 שקית אטריות ביצים רחבות של אסם

1 כפית מלח

4 פלפלים צבעוניים פרוסים לרצועות דקות (אדומים/כתומים/צהובים)

מעט שמן לטיגון

1 קג' חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות קטנות

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות שומשום

2 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר.

כאשר המים רותחים, מוסיפים כפית מלח ואת אטריות הביצים.

מערבבים מעט ונותנים לאטריות להתבשל כ-10 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נשארות מעט קשות (מידת עשיה – אל דנטה). מידי פעם מערבבים אותן בתוך הסיר.

לאחר שהאטריות מתרככות, מוציאים אותן לתוך מסננת ומניחים בצד. מפזרים מעל מעט שמן זית כדי שהאטריות לא תדבקנה אחת לשנייה.

במחבת עמוקה עם מכסה, מטגנים את הפלפלים הצבעוניים עם מעט שמן כ-10 דקות (משאירים את המחבת מכוסה עד שהפלפלים מתרככים).

לאחר שהפלפלים מוכנים, מוציאים אותם מהמחבת, מוסיפים קצת שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף.

כאשר קוביות חזה העוף מתחילות להשחים, מוסיפים למחבת שומשום. מערבבים כ-2 דקות.

מוסיפים את רוטב הצ'ילי וממשיכים לערבב כ-2 דקות נוספות.

מוסיפים את הפלפלים המטוגנים ומערבבים יחד כ-5 דקות.

מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים.

מוסיפים את אטריות הנודלס ומערבבים עד שהן מתחממות.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s