פסטה ברוטב פסטו שמנת
מה בקופסה ?
פסטה ברוטב פסטו שמנת
* בהשראת מתכון מתוך ספר הפסטה של "על השולחן"/אוריה גבע ומיכל מוזס
המצרכים (ל-4 מנות):
500 גר' פסטה ארוכה
1 קופסה שמנת לבישול 15%
3 כפות רוטב פסטו (אנחנו משתמשים ברוטב פסטו איטלקי של "אוליביה")
50 גר' גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
מביאים לרתיחה את השמנת ומבשלים כדקה לצמצום.
מוסיפים את רוטב הפסטו.
מערבבים ומוסיפים מיד את הפסטה.
מוסיפים מצקת ממי הבישול.
מערבבים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת למעלה.
** מתכון לפסטה טרייה אפשר למצוא כאן.
להשאיר תגובה