צילום, אוכל ומה שביניהם

פסטה ברוטב פסטו שמנת

IMG_4978_s

מה בקופסה ?

פסטה ברוטב פסטו שמנת

* בהשראת מתכון מתוך ספר הפסטה של "על השולחן"/אוריה גבע ומיכל מוזס

המצרכים (ל-4 מנות):

500 גר' פסטה ארוכה

1 קופסה שמנת לבישול 15%

3 כפות רוטב פסטו (אנחנו משתמשים ברוטב פסטו איטלקי של "אוליביה")

50 גר' גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.

מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.

מביאים לרתיחה את השמנת ומבשלים כדקה לצמצום.

מוסיפים את רוטב הפסטו.

מערבבים ומוסיפים מיד את הפסטה.

מוסיפים מצקת ממי הבישול.

מערבבים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת למעלה.

** מתכון לפסטה טרייה אפשר למצוא כאן.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s